11.10.14

Filmmuziek


Laatst heb ik I Am Number Four gezien (heb ook boek gelezen, alleen het eerste deel, de rest heb ik nog geen tijd voor gehad!). Mijn moeder is ook fan (ook van de hoofdpersoon, whaha) en zei: wat een goede muziek! Thanks to Spotify en heeft een onbekende medegebruiker van Spotify een afspeellijst gemaakt. Hele goede liedjes!
Ik heb trouwens ook de cd van het Rode Kruis gekocht. Hij valt een beetje tegen, maar er staat een nieuw nummer op van Racoon en Ilse Delange dus ik vind het allang goed, haha! De Rode Kruis cd ga ik samen met onderstaande nummers branden op een cd'tje voor mijn moeder, voor in de auto. Een keer wat anders dan SkyRadio. 
Hieronder de afspeellijst van I Am Number Four. Soldier On en Letters From The Sky zijn echt héél mooi... En wat die laatste ertussen doet weet ik ook niet, whaha.


PS. Ik heb een vraagje! Vinden jullie het goed zoals ik nu blog? Gewoon zo frequent mogelijk, maximaal om de dag. Vinden jullie het goed zoals ik blog? Gewoon over alles wat ik leuk vind, zoals muziek, schrijfsels, fotografie en andere leuke dingen. Ik hoor graag jullie mening!

1 opmerking:

  1. Ik vind het fijn om weer wat vaker artikelen van je te zien, ze zijn altijd fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen